zaterdag 8 december 2018

Hallo sneeuwklassers!

Met het einde van het eerste trimesters van schooljaar 2018 - 2019 in zicht, kijken we alweer stilaan vooruit naar de steeds naderende sneeuwklassen. Inderdaad vanaf donderdag 21 februari tot vrijdag 1 maart is het weer zo ver, dan gaan de jongens en meisjes van L6 A + B de skipiste van Stanzach weer een beetje "onveilig" maken.





Onze school gaat nu reeds voor het 33ste jaar op rij naar het Oostenrijkse Lechtal op sneeuwklassen, wat ervaring betreft, kan dit toch wel tellen, niet?
In de beginjaren verbleven we in verschillende huizen van JEKA, maar de laatste, pakweg 25 jaar, verbleven onze sneeuwklassers steeds in 'huis Lamme' in het dorpje Elmen.
Huis Lamme is eigendom van de familie Rancher. De familie zelf woont in het centrum van het dorpje en ze hebben ook achter hun eigen woning (wat vroeger een voedingswinkel was) nog een bijhuis genaamd 'Borluut' en dat verhuren ze eveneens  aan JEKA. Aangezien de familie Rancher voor 2 jaar heeft besloten om 'huis Lamme' niet meer te verhuren, zullen wij dit jaar 'huis Borluut' opnieuw als uitvalsbasis voor onze sneeuwklassen gaan gebruiken, net als vorig jaar. Hierdoor blijven wij in onze vertrouwde omgeving in het dorpje Elmen.
Wij kijken er alvast weer naar uit, 
hopelijk jullie ook?