vrijdag 22 februari 2019

Ter compensatie voor het lange wachten op de eerste video, krijgen jullie meteen een vervolg te zien. Dit is een filmpje over de eerste dag van de kinderen in Elmen.
Hallo Herselt, 
Onder het motto: 'beter laat dan nooit' is hier ons eerste berichtje betreffende onze sneeuwklassers in  Elmen. Wegens het ontbreken van enige internetverbinding was het gisteravond niet meer mogelijk om een verslag van onze busreis op deze blog te zetten. Vanmorgen is dit euvel opgelost en kunnen we weer de capriolen van jullie schatten op het web plaatsen.
De busreis is gisteren rimpelloos verlopen, er was vlot verkeer onderweg en met Patrick en Youri hadden we over twee betere en ervaren pionnen aan het stuur. Er werd een eerste maal halt gehouden voor een sanitaire stop, aan de parking in Achenerland, daarna ging het verder richting Karlsruhe en Stuttgart, met nog een langere stop juist voorbij Hockenheim waar we onze bokes konden verorberen, Aan Illertal , met nog een 170 km voor de boeg, werd nog een laatste maal halt gehouden. Omstreeks 19.00 uur reden we eindelijk het Lechtal binnen en enkele minuten later bereikten we onze eindbestemming: Haus Borluut in Elmen. 
Na onze koffers op onze kamers te hebben gesjouwd, werd meteen gestart met de opmaak van onze bedden, zodat die alvast klaar waren voor een verdiende nachtrust, maar voor we onder de wol gingen, genoten we nog van een heerlijke spaghetti (klaargemaakt door Juf Riet en assistenten, omdat de kookouders nog ergens in Duitsland in de file stonden), daarna konden we nog onze skibotten aanpassen en kropen we moe, maar gelukkig tussen de lakens (het was ondertussen ook al omstreeks 23.00 u) en de volgende morgen stond onze eerste skiles op het programma.
Hieronder volgt nog een filmpje van onze busreis.


___________________________________________________________________________________________________