donderdag 14 februari 2019

Hallo iedereen,
Hier zijn we nog een keertje met wat nieuws betreffende de sneeuwklassen 2019, die naderen nu toch wel met rasse schreden. Inderdaad nog zeven keer slapen en de kinderen vertrekken richting Lechtal, waar ze, dank zij de enorme hoeveelheid sneeuw die er is gevallen, gedurende een dikke week zullen kunnen genieten van een sprookjesachtige omgeving, want volgens de meteo zal er tijdens die week zo goed als geen wolkje aan de lucht te bespeuren zijn. Kan je je voorstellen, een dik pak sneeuw, een staalblauwe hemel met daarin een schitterende gouden bol, die zon blijkt te heten? Hoe mooi is dit.
Ondertussen zijn wij vandaag onze skitechniek toch nog een beetje gaan bijschaven in Ars Valendi.
Volgens de plaatselijke talentscouts, zullen er zich bij het skiƫn in Oostenrijk weinig of geen problemen gaan voordoen, iedereen kon best met de latten uit de voeten, hier en daar werd er natuurlijk wel eens een latje scheef gezet, maar dat gebeurt soms ook nog wel eens bij de beste wereldkampioenen, toch? Onderaan dit artikel, kan je trouwens nog een filmke bekijken van deze laatste oefensessie.
We kunnen je ook nog melden dat de bus ons donderdagmorgen omstreeks 08 uur aan de school zal komen oppikken, daarom vragen wij om ten laatste om 07.45 uur aanwezig te zijn aan de school, 
__________________________________________________________________________________________________